سوالات متداول پیرامون ماشین الات قالیشویی

ماشینسازی کاسپین سامکو یکی از شناخته شده ترین و معتبر ترین ماشینسازان ایران است که با به کارگیری افراد ماهر و متخصص و با استفاده از تکنولوژی روز و  پیشرفته اقدام به طراحی و ساخت ماشین الات مختلف قالیشویی از جمله دستگاه قالیشویی اتوماتیک و  دستگاه آبگیر لوله ای فرش نموده است. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام از قیمت ها با همکاران ما تماس حاصل فرمایید و از راهنمایی های آن ها بهره مند شوید.

امروزه از قالی و فرش در هر خانه ای استفاده می شود. از دیر باز تا کنون قالی و فرش جزء جدا نشدنی لوازم منزل به شمار می رفتند. با توجه به این که قالی ها یکی از پر کاربرد ترین لوازم خانگی بوده که همیشه در معرض آلودگی و کثیفی هستند، قالیشویی ها نیز یکی از مواردی هستند که بسیار کاربرد دارند. زیرا امروزه با مشغله کاری و زمان کم، افراد ترجیح می دهند تا به منظور نظافت و شست و شوی قالی و فرش خود از قالیشویی های معتبر که با استفاده از دستگاه قالیشویی پیشرفته اقدام به شست و شوی قالی ها می نمایند، کمک بگیرند. در گذشته قالیشویی به شکل امروزی نبود و افراد و خانواده ها، خود اقدام به شست و شوی آن می کردند و یا فرش های خود را به قالیشویی هایی که به صورت سنتی کار می کردند، می سپردند.

این در حالی است که امروزه همان طور که پیشتر به آن اشاره نمودیم، قالیشویی به صورت اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و با به کارگیری دستگاه قالیشویی پیشرفته صورت می گیرد. این قالیشویی های مدرن علاوه بر خدمات فرش خدمات مختلف دیگری مانند ترمیم و رفوگری فرش و …. نیز ارائه می دهند. برای دریافت خدمات بهتر و سلامت قالی و فرش خود بهتر است از یک قالیشویی معتبر کمک بگیرید. قالیشویی های معتبر با به کارگیری دستگاه های پیشرفته شستشوی فرش اقدام به ارائه خدمات مینمایند. ما در این مقاله تلاش کردیم تا نکات و اطلاعاتی در زمینه شست و شوی قالی و دستگاه‌هایی که کاربرد بیشتری دارند را در اختیار شما قرار دهیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

تجهیزات قالیشویی

معرفی دستگاه قالیشویی

دستگاه قالیشویی دستگاهی است که روند قالیشویی را سریع تر، ساده تر و اصولی تر می سازد. همان طور که پیش تر به آن اشاره نمودیم دستگاه قالیشویی انواع مختلفی دارد و هر کدام از آن ها در روند شست و شو نقش مهمی را ایفا می کنند. هر یک از دستگاه ها مخصوص فرش ها و قسمت های خاصی هستند. به عنوان مثال دستگاه قالیشویی دستی مخصوص فرش های دستبافت است. زیرا شست و شوی این فرش ها به دقت و مهارت بیشتری نیاز دارد. دستگاه های تمام اتوماتیک نیز خود به چند نوع تقسیم می شوند که هر یک ویژگی های خاص و منحصر به فرد خود را دارند.

انواع دستگاه قالیشویی

در قالیشویی از انواع دستگاه‌ها به منظور شست و شو و نظافت قالی ها و فرش ها استفاده می کنند. از جمله مهم‌ترین و پرکاربردترین ماشین الات قالیشویی می توان به دستگاه قالیشویی دستی ، دستگاه قالیشویی تمام اتوماتیک ، دستگاه آبگیر لوله ای فرش ، دستگاه خشک کن فرش یا همان گرمخانه قالیشویی ، دستگاه شلاق زن فرش ، دستگاه گرد و خاک گیر فرش ، دستگاه پولیشرفرش ، دستگاه جا به جا کننده فرش و دستگاه فرچه دو موتوره اشاره نمود. در ادامه به بررسی و معرفی برخی از این دستگاه ها می پردازیم.

دستگاه قالیشویی دستی

دستگاه های قالیشویی دستی، بیشتر برای شست و شوی فرش های دستبافت به کار می روند. این دستگاه ها به روش ضربه ای عمل می کنند و توسط پرسنل قالیشویی اداره می شود. معمولاً شست و شوی فرش به وسیله دستگاه دستی توسط دو یا سه نفر صورت می گیرد.

دستگاه شستشوی فرش اتومات

دستگاه قالیشویی تمام اتوماتیک

در استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک، دخالت انسان نیاز نیست. شست و شوی فرش ها به صورت اتوماتیک بوده و کار با این دستگاه به مهارت خاصی احتیاج ندارد. دستگاه های تمام اتوماتیک شست و شوی فرش را در 5 مرحله خیس کردن، جارو زدن، برس زدن همراه با شامپو و شست و شو با آب بدون برس انجام می دهند. همان طور که پیش تر به آن اشاره نمودیم این دستگاه ها شامل سه نوع میزی، ریلی و دیسکی می باشند.

دستگاه تمام اتوماتیک میزی : روش کار و شست و شو در نوع اتوماتیک میزی به گونه ای است که دستگاه ثابت مانده و فرش را خیس می کند. سپس توسط نوار نقاله فرش به زیر برس ها و فرچه های شست و شو فرستاده می شود. در آخر با اضافه کردن مواد شوینده به آن عملیات شست و شو صورت می پذیرد. در مرحله بعد فرش به انتهای دستگاه تمام اتوماتیک میزی کشیده می شود و توسط فشار زیاد دستگاه، آبکشی و به صورت لوله ای آماده خشک شدن می گردد. 

دستگاه تمام اتوماتیک ریلی : شست و شوی فرش در این دستگاه به زمان کمتری احتیاج دارد. به طوری که در زمانی کمتر از 10 ساعت 500 فرش را با ابعاد مختلف شست و شو و آبکشی می کند. مهم ترین تفاوت این دستگاه با دستگاه میزی، در تعداد شست و شوی فرش ها است.

دستگاه ابگیر لوله ای فرش قالیشویی

دستگاه آبگیر لوله ای

این دستگاه، خود جزئی از دستگاه قالیشویی اتوماتیک است که با فناوری جدید و نوین به منظور خشک کردن فرش ها پس از شست و شو مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه آبگیر لوله ای شامل دو نوع درب دار و بدون درب است. کار این دستگاه به گونه ای است که آبگیری را با سرعت بالا و بدون ایجاد چروک انجام می دهد.

دستگاه شلاق زن فرش

دستگاه شلاق زن یکی از پرکاربرد ترین دستگاه ها در قالیشویی ها است. این دستگاه مرحله نیمه اتوماتیک شست و شوی فرش را بر عهده دارد. دستگاه شلاق زن دارای محوری با نوارهای پلاستیکی است. در زمان شست و شو با وارد کردن ضربه های متوالی بر روی فرش، سبب از بین رفتن لکه و آلودگی از فرش می شود. این دستگاه دارای محفظه ای به منظور جلوگیری از پاشیده شدن آب به اطراف می باشد.

دستگاه گرد و خاک گیر 

فرش‌ها در ابتدای ورود به کارخانه در محلی برای زدودن گرد و خاک جمع آوری ‌می‌شوند. این عمل که در گذشته به صورت دستی و از طریق کوبیدن چوب به پشت فرش انجام می‌شد؛ نتیجه کارآمدی به جز پخش شدن حجم زیادی از گرد و غبار در هوا و یا آسیب دیدن ساختار تار و پود فرش در بر نداشت. اما امروزه وجود این دستگاه در کارخانه‌ها سبب ‌می‌شود این مرحله که در پاکیزگی نهایی فرش‌ها نقش بسیار مهمی‌دارد؛ بهتر و ساده‌تر انجام شود.

دستگاه گرد و غبارگیر با داشتن سیلندرهای خود به فرش ارتعاشاتی را وارد می‌کند. این ارتعاشات که از طریق دستگاه قابل تنظیم هستند؛ قابلیت خارج کردن تمام ذرات گرد و خاک را از سطح فرش و از لابه‌لای تار و پود را دارا می‌باشد. همزمان با خروج گرد و غبار از فرش، سیستم مکش دستگاه این ذرات را مکیده و جذب ‌می‌کند. سیستم عملکردی دستگاه، قابلیت تنظیم زدودن غبار از انواع فرش‌های ماشینی و دستبافت را با هر میزان ظرافت دارا است.

دستگاه خشک کن قالیشویی

وجود خشک کن در کارخانه قالیشویی سبب ‌می‌شود تا فرش‌ها علاوه بر اینکه به سرعت خشک ‌می‌شوند؛ به سلامت و بهداشت آنها نیز اهمییت داده شود. اصلی‌ترین بخش در قسمت خشک کن صفحه‌های لوله ای شکل هستند که فرش روی آنها پهن ‌می‌شود و آنها به سرعت رطوبت داخل تار و پود را خشک ‌می‌کنند. در برخی از قالیشویی‌ها از سیستم اتاق خشک کن، برای خشک کردن قالی استفاده ‌می‌شود. این اتاق‌ها به کمک افزایش دما و ایجاد شرایط تهویه خاص، طی کمتر از چند ساعت می‌توانند قالی و فرش را خشک کنند.

مزایای استفاده از دستگاه های شستشوی فرش ماشینسازی سامکو

دستگاه های مکانیزه در حال حاضر باعث شده که هزینه ها تا حد زیادی کاهش یابد زیرا می توانند 60 فرش را در یک ساعت بشویند . دستگاه ها در هنگام شستشو و آب کشی پرز فرش را از بین می برند که باعث می شود تمیز تر به نظر برسد . در حال حاظربا استفاده از ماشین های قالیشویی نوین نسبت به روش های سنتی شستشو فرش مقرون به صرفه تر شده که این امر منجر به کاهش چشمگیر هزینه های آب و برق شده است . این دستگاه ها دارای تنظیمات هوشمندی هستند که در داخل هنگام شستشو به بافت الیاف فرش آسیبی وارد نمی شود .

این دستگاه ها بسیار دقیق بوده و فرش را به شیوه های مناسب شستشو داده و هر نوع لکه وآلودگی را از روی فرش پاک می کند

باعث کاهش قابل توجه هزینه آب و برق می شود.

از خستگی زیاد از حد کارگران جلوگیری می کند و می تواند با چندین اپراتور کار کند .

انواع دستگاه قالیشویی اتوماتیک

دستگاه شستشوی فرش تمام اتوماتیک

انواع دستگاه آبگیر قالیشویی

دستگاه آبگیر فرش لوله ای

انواع دستگاه قالیشویی دستی

دستگاه پولیشر قالیشویی

دستگاه خشک کن فرش اتومات

دستگاه خشک کن فرش اتوماتیک

دستگاه پتوشور قالیشویی

دستگاه پتوشور صنعتی پتوشوی استیل

‫5/5 ‏‫(7 نظر)‬